Den 19 december 2022

Bange for at miste

Kære Du

Jeg læste en brugers brev herinde, omkring sin fars dødsfald og stor angst omkring at miste sin mor. Jeg har det præcis på samme måde og står i præcis samme situation. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få kontakt til hende, da det kan hjælpe at snakke med ligesindede til tider. Tror du det er muligt?

Svar

Kære du,

Jeg ked af at høre at du har mistet din far, og jeg forstår godt, hvis frygten for at miste din mor fylder for dig. Det er rigtig stort af dig, at du har lyst til at række ud og tale med en, der præcis kan sætte dig ind i hvordan det er, og samtidigt har lyst til at give noget til en anden. Jeg er sikker på, at I ville kunne få gavn af hinanden, men jeg har desværre ikke mulighed for at formidle en kontakt imellem jer, da disse henvendelser til brevkassen er anonyme.

Hvis du har lyst til at tale med nogle, der selv har mistet, kan du altid ringe ind på Sorglinjen på 70 209 903 alle dage mellem kl. 17 – 21. På Sorglinjen sidder frivillige, der selv har mistet, og er klar til at snakke om de svære følelser, der kan være i forbindelse med tab og sygdom. Hvis du har lyst til at snakke fysisk med nogle, der kan relatere til din situation, kan du evt. undersøge muligheden for at deltage i samtalegrupper eller andre tilbud inde på Sorgvejviser.dk.

Kærlig hilsen

Rose, frivillig

Scroll to Top