Den 10 oktober 2021

Min far døde af kræft

Hej
Det er snart 5 mdr siden min far døde. Fra alt var godt til han var væk gik der 3 uger. Kræften tog ham så hurtigt at det er som om min hjerne ikke forstår. Jeg ved jo godt han ikke er her mere men nogen gange gør det så ondt at jeg ikke kan få luft. Folk spørger ikke til det mere og så man kan godt føle at jeg burde være længere i min sorg. Jeg har også gode dage hvor jeg er glad men jeg tænker på ham mange gange hver dag. Savnet er så stort. Jeg har lovet mig selv at pga det vil jeg leve i nuet og være taknemlig for det jeg har. Men hvor er det bare uretfærdig.
Fra Mig

Svar

Hej med dig

Det gør mig ondt at høre det der er sket med din far. Jeg føler meget med dig, da jeg selv mistede min far til et kortvarigt kræftforløb.

Tiden efter var også meget sløret for mig og det føltes som om min verden stod meget stille mens alle andre fortsætter en helt normalt hverdag og det kan være svært at forholde sig til. Jeg husker selv jeg havde svært ved at fortælle om mine følelser og mit savn i månederne efter, men jeg fandt hurtig ud af det var godt for mig og mine venner at fortælle, hvis jeg havde det svært. Selvom det kan være svært at sige det højt.

Jeg forstår godt den følelse med, at man føler man burde være kommet længere i sin sorg, men med tiden fandt jeg ud af, at man ikke kan styre sin sorgproces. Derfor er det helt okay at være ked af det selvom der kan være gået længere tid efter tabet.

Det glæder mig at høre du også har plads og overskud til nogle gode dage i blandt en hård tid, det genkender jeg også fra mig selv.

Håber du er okay og kunne bruge mit svar som støtte ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe ind til os på Sorglinjen (70 209 903) og fortælle eller bare lytte.

God aften

FRIVILLIG

 

 

Scroll to Top