Den 16 april 2023

Min mors sidste uge

Min mor kom på hospitalet juleaften for et psr år siden og kom aldrig hjem . Hun døde lidelsesfuldt af astma anfald m væske i lungerne og lægerne lindrede ikke hendes vejrtrækning så hun gispede sig i døden , det tog 4 dage før hun fik fred . Jeg elskede hende og har flach bach af se hende med udstående øjne og lidende vejrtrækning . Hvordan kommer jeg videre ?

Svar

Kære dig.

Jeg bliver ked af at læse om dit tab, dit tab af din mor og om det lidelsesfulde sygdomsforløb. Jeg kan godt forstå at du får disse flashbacks med voldsomme billeder, som kun du kan se; forfærdeligt for mig at tænke på. Har du haft talt med en psykolog om dette eller overhovedet talt med nogen om din mors død?
Jeg mistede min kone for fire år siden. Det der har bragt mig videre, er blandt andet, at jeg har talt rigtig meget med andre – og så har jeg koncentreret mig om de minder jeg har med min kone (jeg vil ikke skrive ”havde” med ”har”, for min kone er stadig hos mig, som din mor stadig er hos dig ).

Når du får disse ”mørke billeder” fra de sidste dage af din mor, så prøv og lad de gode minder, du har med din mor komme med ind i disse flashbacks du får. Så du på den måde får nogle glade lysstråler ind i alt mørket. Lad disse glade og lyse minder få plads og jag de mørke billeder af din mor væk.

Sorg fylder uretfærdigt meget og ligger altid på lur. Gråd og grin lindrer, giver dig lyset tilbage og vil slukke disse flashbacks.

Du og jeg har ikke en let vej at gå, men jeg ønsker at mit svar vil lindre dig.

Knus til dig
Hans

Scroll to Top