Den 19 februar 2024

Mistede min mand gennem 55 års samliv

Hvordan kommer jeg over det kollosale savn ?

Svar

Kære du.

Tak fordi du skriver til os på Sorglinjen. Det gør mig ondt at læse, at du har mistet din mand gennem 55 år.

Jeg kan godt forstå, du synes det er svært i situationen, og at det kan virke uoverskueligt at finde en vej ud af savnet.

Nu har du ikke skrevet så meget om, hvor længe siden det er, du har mistet, og hvad savnet gør ved dig. Savnet kan være der længe, lige som sorgen, og det er min egen erfaring, at det vil blive bedre, men det kan tage lang tid.

For mig hjalp det rigtig meget at have nogle omkring mig jeg kunne tale med, når savnet blev for stort,  og selv nu hvor der er gået 6 år, så dukker savnet stadig op fra tid til anden. Så savnet er der stadig, men ikke så voldsomt som i starten.

Hvis du har lyst, så kan du gå ind og kigge på vores hjemmeside https://sorgcenter.dk/psykologhjaelp/ , hvor du kan finde information om både psykologhjælp og f.eks. vores Sorg-Caféer for ældre i København.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på Sorglinjen 70 209 903, hvor der er åbent dagligt fra 17-21. Her sidder vi frivillige, som alle selv har oplevet at miste og den sorg, der fulgte med.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Mange hilsner,

Tina, Sorglinjen


 

Scroll to Top