Den 4 januar 2024

Tab af livspartner – 70 år gammel

Jeg mistede min elskede livsfælle den 19. december. Pludseligt. Af hjertestop. Jeg fandt ham livløs i hans seng. Det føles grusomt. Som at gå i stykker hele tiden. Min smerte og mit savn er som et evigt skrig indeni.
Men jeg er usikker på aldersgruppen her. Selvom der står i introduktionen, at det er for alle mellem 13 og 99 år, giver spørgsmålene nedenfor mig indtryk af, at det først og fremmest er unge, der henvendes til. Eller det er det, jeg synes spørgsmålene signalerer.

Svar

Kære du.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har mistet din livsfælle. Og at du skulle finde ham livløs i sengen. Det må have været noget af et chok. Og jeg kan forestille mig, at du bærer rundt på en stor sorg lige nu.
Så det er meget stærkt, at du rækker ud og skriver her. For det kræver styrke. En styrke man ikke altid har, når man har mistet.

For at besvare dit spørgsmål, så er vores brevkasse for alle aldre, og besvares også af frivillige i alle aldre, så derfor er du meget velkommen til at dele dine tanker med os her.

Derudover har Sorgcentret nogle tilbud til specifikke målgrupper, der måske kunne have interesse for dig.

Det Nationale Sorgcenter tilbyder gratis psykologbehandling til efterladte voksne over 65 år. Du kan finde mere om det her:
https://sorgcenter.dk/psykologhjaelp/terapi-til-voksne-over-65-aar/

Desuden afholdes der d.29. januar en Caféaften for voksne og ældre, der har mistet en nærtstående. Her vil der bliver talt om, hvordan man lever videre uden den afdøde. Arrangementet finder sted kl.15 på Amagerbrogade 150, altså hvor Det Nationale Sorgcenter ligger.

Jeg håber, det var svar nok. Ellers er du også velkommen til at ringe til os på 70 209 903 eller skrive til os i vores chat. Vi sidder her hver dag fra kl.17 til kl.21 – alle informationer findes på vores hjemmeside: Sorglinjen

Bedste hilsner Laura, Sorglinjen

Scroll to Top